Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/25/na-kirovogradschini-vijavili-notariusiv-jaki-ne-dobrosovisno-vikonujut-svoju-robotu.htm
новини, 25 квітня 2019

На Кіровоградщині виявили нотаріусів, які не добросовісно виконують свою роботу


Фахівці відділу з питань нотаріату обласної юстиції Кіровоградщини провели комплексні перевірки організації нотаріальної діяльності 15 приватних нотаріусів, Онуфріївської державної нотаріальної контори, а також Державного нотаріального архіву в Кіровоградській області. Оцінка роботи в деяких випадках була негативною.


Про це повідомила начальник відділу з питань нотаріату Татевік Іванова.


«Робота трьох приватних нотаріусів була визнана такою, що здійснюється на незадовільному рівні. Йдеться про Володимира Величка, Ольгу Писаковську та Юлію Потапенко. І тепер з метою підвищення професійного рівня та удосконалення нотаріальної діяльності приватного нотаріуса Кропивницького міського нотаріального округу Ольгу Писаковську буде направлено для проходження виробничої практики в державну нотаріальну контору міста Кропивницького», –  розповіла вона.


При цьому нотаріальну діяльність кількох нотаріусів у зв’язку з порушеннями була тимчасово зупинено.


«Згідно результатів проведених планових комплексних перевірок, нотаріальну діяльність приватного нотаріуса Бобринецького районного нотаріального округу Світлани Трошиної та приватного нотаріуса Кропивницького міського нотаріального округу Юрія Кріпкого буде тимчасово зупинено з 13-17 травня 2019 року до закінчення строку проходження підвищення кваліфікації, відповідно до затвердженого наказом Мін’юсту», – додала Татевік Іванова.


Натомість керівник юстиції Кіровоградщини Вадим Гуцул відзначив, що в більшості випадків результати перевірки все ж таки були позитивними.


«Роботу, що здійснюється на рівні «добре», визнано в 6 приватних нотаріусів. Роботу, що здійснюється на рівні «задовільно», визнано також у 6 приватних нотаріусів, Онуфріївській державній нотаріальній конторі Кіровоградської області та Державному нотаріальному архіві в Кіровоградській області», – резюмував посадовець.


фото умовне - Вісник. Офіційно про податки

1964Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Володимир25 квітня 2019 23:13
0
Штучно створені перевірки для вибивання грошей
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: