Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/23/u-golovanivsku-shkoljari-doslidzhuvali-spetsifiku-bankivskoi-roboti.htm
новини, 23 квітня 2019

У Голованівську школярі досліджували специфіку банківської роботи


Фахівцями Голованівської районної філії обласного центру зайнятості для учнів Голованівського ліцею ім. Т. Г. Шевченка організовано екскурсію до Голованівської філії Кіровоградського обласного управління ПАТ «Державний ощадний банк Україна» - повідомляє Ірина Слободянюк, заступник начальника відділу соціальних послугГолованівської районної філії обласного центру зайнятості.


На початку екскурсії заступник начальника відділу соціальних послуг районної філіїІрина Слободянюк поінформувала учнів про активні заходи, які проводить служба зайнятості для учнівської молоді, а саме: професійне консультування, професійне тестування з метою вибору професії, професійне навчання за направленням служби зайнятості та інші. Також учнів було ознайомлено з професіями, затребуваними на українському ринку праці, барометром професій, правилами вибору майбутнього фаху та помилками, які найчастіше трапляться при несвідомому виборі професії.


Керуюча філією Голованівської філії Кіровоградського обласного управління ПАТ «Державний ощадний банк Україна»Валентина Бондарук змістовно та цікаво розповіла присутнім школярам про послуги, які відділення банкунадає населенню, фізичним особам підприємцям та юридичним організаціям, а також ознайомила з інноваційними технологіями в роботі.


Також В. Бондарук познайомила школярів із спеціалістами, які працюють в даній установі та критеріями, яким вони мають відповідати.


Були запитання і у старшокласників: які фахівці найбільше затребувані в банківській справі, яку середнюзаробітну плату вони отримують, чи потрібен досвід роботи на ті чи інші посади та інше. Крім того, була організована рольова гра, де учні спробували себе, як в ролі спеціалістів так і в ролі клієнтів банку.


Підводячи підсумки заходу, фахівець районної філії наголосила на тому, що потрібно постійно навчатися бути професіоналом своєї справи, яку б ти професію не обрав. А щоб мати практичні знання, яких не дає вища освіта, то потрібно починати працювати коли ще навчаєшся. Також, крім знань потрібно володіти такими основними якостями особистості, як енергійність, працездатність, ініціативність, креативність та професіоналізм, що допоможе себе успішно реалізуватив професійній діяльності.


Таким чином, спільна робота служби зайнятості з навчальними закладами спрямована на допомогу учнівській молоді оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію.



802Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: