Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/23/cholovikiv-scho-imovirno-skoili-dva-grabezhi-za-nich-vijavili-patrulni-kirovogradschini.htm
новини, 23 квітня 2019

Патрульні Кіровоградщини виявили двох грабежників


Під час патрулювання до охоронців порядку звернувся громадянин з повідомленням про те, що двоє чоловіків відкрито заволоділи його коштами у сумі 2500 гривень. Подія сталася вчора близько 4-години в Кропивницькому на вулиці Велика Перспективна - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Патрульні відразу повідомили прикмети ймовірних нападків іншим екіпажам поліцейських, які працювали у місті. Вже менше ніж за 10 хвилин чоловіків виявили неподалік Центрального скверу.


Надалі 23-х та 31-річного мешканців Кропивницького упізнав заявник. Один з імовірних нападників уже притягався до відповідальності за аналогічний злочин.


Для встановлення всіх обставин події на місце патрульні викликали слідчих.


Пізніше, близько 6-ї години, до патрульних звернувся інший громадянин та повідомив, що близько 3-ї години на вулиці Тараса Карпи на нього напали невідомі. Двоє чоловіків відкрито заволоділи його телефоном і грошовими коштами у сумі 400 гривень.


Поліцейські показали заявникові фото учасників грабежу на Перспективній, на яких він одразу впізнав своїх нападників. Якраз у цей час вони пояснювали свої дії слідчим у відділі поліції.


Якщо ви стали свідком чи жертвою правопорушення одразу звертайтеся на лінію «102»! Не зволікайте❗️




1017Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: