Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/22/zhiteli-kirovogradschini-mozhut-otrimati-vizovi-poslugi-z-20-znizhkoju.htm
новини, 22 квітня 2019

Жителі Кіровоградщини можуть отримати візові послуги з 20% знижкою


У березні цього року ПриватБанк та міжнародна платіжна система Visa запустили спільний проект візовими центрами VFS Global в Україні. 


У Кропивницькому такий центр працює за адресою: пров. Фортечний, 19. Відтепер жителі Кіровоградщини, які бажають отримати будь-які послуги візового центру VFS Global від консультацій до швидкого і якісного оформлення робочої візи, можуть отримати 20% знижку на оплату послуг центру - повідомляє Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області.


“У кожному візовому центрі ми створили робоче місце співробітника ПриватБанку. -  І тепер клієнтам візового центру VFS Global не потрібно витрачати час на пошуки банківського відділення аби оплатити за послуги чи хвилюватися за правильність реквізитів, за них все зробить наш спеціаліст. Він не лише видасть банківську картку, а й навчить як отримати знижки, проконсультує щодо інших банківських послуг, які спрощують життя українців за кордоном, в тому числі найдешевших та найзручніших закордонних переказів”.  


Картки ПриватБанку надають можливість зручно, швидко, безпечно та без комісії оплачувати покупки, розрахуватися за послуги у будь-якій країні світу. Картка “Універсальна  Gold” допоможе отримувати кешбек 5% за кожну покупку, користуватися послугами особистого банкіра, який вирішить будь-які проблеми клієнта, навіть якщо він перебуває за кордоном. 


Спеціально для клієнтів ПриватБанку було створено сервіс PayUkraine для дешевих і миттєвих переказів коштів з Польщі в Україну. 


ПриватБанк - гарант фінансової безпеки та комфорту за кордоном.


     


1562Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: