Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/22/na-dvortsovii-1264-tantsjurista-vstanovili-natsionalnii-rekord-foto-.htm
новини, 22 квітня 2019

На Дворцовій 1264 танцюриста встановили національний рекорд (ФОТО)


В обласному центрі вихованці дитячих хореографічних колективів встановили національний рекорд України з виконання наймасовішого танцювального екофлешмобу у неділю, 21 квітня. 


Так, встановлення рекорду відбулося в рамках другого дня ХІ Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», організатором якого є Культурно-мистецький фонд «Перспектива» Артема Стрижакова.


1264 учасника, тримаючи пляшки в руках, як символ забруднення навколишнього середовища, виконали танець у рамках екологічного флешмобу під відомий хіт співачки Марини Тимофійчук (NAVKA), яка також прибула до Кіровограда. Танець присвятили до Українського дня довкілля, який відзначається 21 квітня.


«Від імені Національного Реєстру Рекордів маю честь засвідчити, що Кропивницький і цього року встановив рекорд та закріпив за собою титул танцювальної столиці України. Ми вже не вперше реєструємо тут рекорди і завдяки Культурно-мистецькому фонду «Перспектива» рекорди мають танцювальний характер», - звернулася до учасників екофлешмобу представник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.


«Дорогі жителі та гості міста, сьогодні – велике свято, і такого я ще не бачив. Я бачив багато в житті, і здавалося, що мене нема чим здивувати, але те, що я побачив в цьому місті, мене здивувало. Це диво, браво, друзі! Вітаю вас, ви перші в Україні, які перемогли і здобули рекорд. Нехай збуваються усі ваші мрії. Танець – це життя, і жити треба красиво, як живуть у цьому щасливому куточку, який називається Кропивницьким», - звернувся до присутніх спеціальний гість фестивалю, народний артист України Григорій Чапкіс.


По завершенню заходу учасники флешмобу зібрали усі пляшки в унікальну урбаністичну інсталяцію. Вона знаходитиметься на головній пішохідній вулиці міста до 5 червня - Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, як пам’ятка про те, що наближення екологічної катастрофи залежить від кожного з нас.




                  

1692Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Василь Михайлович22 квітня 2019 16:33
0
Молодці діти і організаторИ!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: