Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/21/rjatuvalniki-proveli-aktsiju-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-u-shkoli-sanatornogo-tipu.htm
новини, 21 квітня 2019

Рятувальники провели акцію «Запобігти Врятувати Допомогти» у школі санаторного типу



Під час Тижня знань з безпеки життєдіяльності, що триває наразі на Кіровоградщині, рятувальники намагаються охопити просвітницькими заходами якомога більшу кількість дітей та учнівської молоді. Є категорія школярів, які за станом здоров’я перебувають у певній ізоляції від вируючого життя, тому їм необхідна потрійна увага - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Саме тому рятувальники Світловодського міськрайвідділу У ДСНС у Кіровоградській області прибули до комунального закладу «Світловодська санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів №2», щоб познайомити учнів із особливостями роботи вогнеборців та навчити правилам безпеки життя.


Рятувальники запросили дітей взяти участь у заходах акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яка поєднує навчання, змагання, дидактичні вправи та гру.


Учні із задоволенням долучились до усіх вікторин та конкурсів, спробувати гасити уявну пожежу, дізнались правил евакуації із небезпечного середовища, пограли в ігри, але головне – зрозуміли, що жити відповідально, безпечно, цікаво – це круто!



                    


1021Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: