Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/19/na-kirovogradschini-vidano-963-litsenzii-na-prodazh-alkogolju-ta-tjutjunu.htm
новини, 19 квітня 2019

На Кіровоградщині видано 963 ліцензії на продаж алкоголю та тютюну


На Кіровоградщині видано 963 ліцензії на продаж алкоголю та тютюну (список)


В місцеві бюджети Кіровоградської області надійшло від сплати алкогольного акцизу та акцизу з продажу тютюнових виробів 3 млн 204,8 тисячі грн. Ця сума була спрямована на отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкоголем та тютюном, повідомляють «Олександрійські новини».


За посиланням можна переглянути новий перелік підприємців, що мають право торгувати алкоголем та тютюновими виробами і отримали ліцензії на Кіровоградщині.


З січня по березень цього року включно, фіскальною службою області кіровоградським платникам видано 963 ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 522 ліцензії, тютюнових виробів – 441. У той же час анульовано  119 ліцензій та призупинено 48, повідомляють в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Також, анульовано дію однієї ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями за порушення вимог щодо заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.



1107Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: