Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/18/u-kropivnitskomu-komisija-vivchae-konfliktnu-situatsiju-scho-sklalasja-navkolo-rinku-evropeiskii-.htm
новини, 18 квітня 2019

У Кропивницькому комісія вивчає конфліктну ситуацію, що склалася навколо ринку «Європейський»


Моніторингова  група Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини працює у Кропивницькому. Комісія вивчає конфліктну ситуацію, що склалася навколо ринку «Європейський»  в обласному центр - повідомляє сайт МРмКі.


Члени групи здійснюють моніторинг дотримання майнових прав громадян – підприємців Кропивницького та їхніх прав на підприємницьку діяльність.


В рамках проведення розслідування комісія мала робочу зустріч з міським головою Кропивницького Андрієм Райковичем.


- Звичайно, що конфлікт між підприємцями має господарський характер і міська влада не має права займати чиюсь сторону у ньому. Такі спори розв’язуються дише шляхом досягнення компромісу чи,  за неможливістю знайти спільну мову, - у судовому порядку, - відзначив під час зустрічі Андрій Райкович. – І все ж я неодноразово спілкувався з власниками ринку і рекомендував їм знайти порозуміння з людьми. А підприємці мають, у свою чергу, максимально уважно ставитися до оформлення всіх юридичних  та фінансових документів, пов’язаних із майновими правами.


Міський голова висловив переконання, що члени  моніторингової групи мають необхідний досвід і високу кваліфікацію для визначення шляхів розв’язання таких конфліктів і запевнив, що міська влада, в межах власних повноважень, всебічно сприятиме моніторинговій групі в  її роботі.




904Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: