Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/01/-vibori-na-kirovogradschini-proishli-spokiino.htm
новини, 1 квітня 2019

​Вибори на Кіровоградщині пройшли спокійно

Про це заявили сьогодні під час інформаційного марафону у Прес-клубі реформ у Кропивницькому політики, громадські діячі та офіційні особи.

Участь у прес-конференції взяли народний депутат Костянтин Яриніч, голова ОВК №99 Олена Армаш, депутат міської ради Олександр Цертій, член виконавчого комітету Олександр Дануца та голова громадської організації «Асоціація політичних наук» Дмитро Сінченко.

Нагадаємо, що більше десяти років, кожного разу, як в Україні проходять вибори – місцеві, парламентські чи президентські, - Прес-клуб реформ у місті Кропивницький проводить інформаційний марафон. Як це виглядає? Зазвичай протягом дня виборів у Прес-клубі проходить 4-5 прес-конференцій (з ранку до ночі), взяти участь в яких і виступити перед журналістами може кожен громадський діяч, чи кожен політик, який має корисну для медіа інформацію про перебіг виборів, явку виборців, фальсифікації чи порушення.

Вчора, 31 березня, під час першого туру президентських виборів в Україні, у Прес-клубі пройшло чотири прес-конференції. Як спікери, уних взяли участь біля півтора десятка осіб, а в якості журналістів, операторів, фотокореспондентів та редакторів – понад сотня людей. І це не рахуючи міжнародних спостерігачів.

Під час наступного туру виборів – 21 квітня, - Прес-клуб планує чотири прес-конференції (9.00, 12.00, 15.00 та о 18.00).
Прямі ефіри можна дивитися за посиланням у фейсбуці

4227Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: