Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/29/u-kropivnitskomu-inspektori-dsns-spilno-z-predstavnikami-go-perevirili-dejaki-viborchi-dilnitsi.htm
новини, 29 березня 2019

У Кропивницькому інспектори ДСНС спільно з представниками ГО перевірили деякі виборчі дільниці


Наразі одне з головних питань, що турбує суспільство, – прийдешні вибори Президента України. На Службу порятунку покладено завдання забезпечити безпеку людей, які прийдуть на виборчі дільниці, щоб виконати свій громадянський обов’язок. З цією метою інспектори Управління ДСНС у Кіровоградській області здійснили перевірки стану пожежної та техногенної безпеки усіх об’єктів, що будуть задіяні під час виборів, та провели інструктажі голів виборчих дільниць - повідомляє Прес-служба У ДСНС в області.


Проте сьогодні, 28 березня, спільно з регіональними очільниками Громадянської мережі «Опора» інспектори Управління повторно здійснили вибіркові перевірки дільниць у м. Кропивницький, щоб на місці роз’яснити представникам громадського контролю, за яким принципом та якими ключовими моментами перевірялись ці об’єкти раніше.


Зокрема, інспектори оглянули евакуаційні виходи, перевірили наявність первинних засобів пожежогасіння, стан електромережі та систем опалення, а також нагадали головам виборчих комісій правила пожежної і техногенної безпеки на виборчих дільницях.


                

1191Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: