Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/28/epitsentrom-viniknennja-pozhezhi-po-vulitsi-kiivskii-u-kropivnitskomu-stav-avtomobil-dlja-perevezennja-skraplenogo-gazu.htm
новини, 28 березня 2019

Епіцентром виникнення пожежі по вулиці Київській у Кропивницькому став автомобіль для перевезення скрапленого газу


Епіцентром пожежі по вулиці Київській у Кропивницькому стала платформа вантажного автомобіля, обладнана цистерною для перевезення скрапленого газу. Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко під час прес-конференції сьогодні, 28 березня - повідомляє сайт МРмК.


- Повідомлення про пожежу на вулиці Київська, 48а надійшло о 19:52. Пожежно-рятувальна служба спрацювала оперативно, розвідка визначила джерело пожежі і рятувальники приступили до її локалізації і ліквідації, - відзначив Сергій Коваленко. –Одночасно, було приведено в стан готовності транспорт для евакуації населення, підвезення води та спеціальна будівельна техніка. На місце події прибув міський голова Андрій Райкович. Дії пожежників були професійними і самовідданими, вони ліквідували пожежу і зняли будь-яку загрозу для життя і здоров’я мешканців прилеглих мікрорайонів. Евакуація не знадобилася.


 За інформацією начальника управління, всі комунальні служби переведені в режим роботи в надзвичайних умовах. Зранку вони продовжують обстежувати стан будівель, електро та газових мереж в районі пожежі. Подача електроенергії в мікрорайони Ковалівка і Балашівка орієнтовно буде відновлена до кінця поточного дня.


Начальник міськрайонного відділу ДСНС України в Кіровоградській області Валерій Жилін повідомив, що в ліквідації пожежі брали участь сили і засоби відповідно до розподілу виїзду екіпажів. Наразі тривають слідчі дії і вивчаються обставини виникнення пожежі.


Пожежа викликала і зміни в роботі руху транспорту, у тому числі громадського. Начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Житник акцентував увагу мешканців міста на тимчасовому коригуванні схеми руху автобусів №103, 111а, 111б, 18.  Ці транспортні засоби на період проведення слідчих дій курсуватимуть вулицею Руслана Слободенюка.


923Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: