Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/28/dvoe-deputativ-silskih-rad-ne-podavali-elektronnu-deklaratsii-dva-roki-pospil.htm
новини, 28 березня 2019

Двоє депутатів сільських рад не подавали електронну декларації два роки поспіль


&ft1 Органи прокуратури Кіровоградської області продовжують системну роботу з використанням всього спектру повноважень у сфері антикорупційної діяльності - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Прокурором Кіровоградської області повідомлено про підозру за ст. 366-1 Кримінального кодексу України депутатам Федірківської та Захарівської сільських рад Світловодського району.
В ході досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів для повідомлення депутатам про підозру в умисному неподанні суб’єктами декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. 


Встановлено, що підозрювані взагалі не подали е-декларації за 2016 та 2017 роки, мотивуючи це відсутністю доступу до Інтернету.


Оскільки до закінчення терміну подання декларації залишилося всього декілька днів звертаємося до осіб, які є суб’єктами декларування в обов’язковому порядку виконати вимоги Закону України «Про запобігання корупції». Нагадуємо, що невиконання вимог фінансового контролю тягне за собою відповідальність – як адміністративну так і кримінальну.



952Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: