Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/27/u-kropivnitskomu-na-kiivskii-vibuhnula-agzs.htm
новини, 27 березня 2019

У Кропивницькому на Київській вибухнули автівки на стоянці (ВІДЕО) ОНОВЛЕНО


 Сьогодні, 27 березня, близько 19:50 у Кропивницькому по вулиці Київській пролунала серія вибухів. За інформацієюз  власних джерел в правоохоронних органах вибухи лунають на авто стоянці. Ситуація ускладнюється тим, що поруч зі стоянкою знаходиться автозаправочна газова станція.


Дописувачі соціальної мережі фейсбук почали викладати фото пожежі, а дехто навіть онлайн трансляції зокрема Іван Поліщук та Олена Горобець . На їх відео видно моменти вибухів.


За словами керівника ГУ НП у Кіровоградській області Романа Козьякова під час вибуху постраждало 4 людей - двоє рятувальників (один з них в реанімації, інший в опіковому відділ мадян 1960 та 1977 р.н. .


Також на місце пригоди приїхав міський голова Кропивницького
Андрій Райкович, який заспокоїв кропивничан, зазначивши, що станом на 20:55 пожежу вже локалізовано і загрози нових вибухів немає. На місці події працюють медики, рятувальники, працівники газової служби та поліції.


Прес-служба ДСНС у Кіровоградській області: Станом на 20:55 пожежу локалізовано, горіли 5 вантажних автомобілів (автоцистерни), 10 легкових автомобілів та покрівля поруч розташованої двохповерхової будівлі на площі 200 м кв.
 
До гасіння залучено 35 рятувальників та 9 одиниць техніки ДСНС.


Унаслідок вибуху на газовій заправці у Кропивницькому травмувалися 4 особи (ФОТО)


            






















Попереджаємо у відео лунає не нормативна лексика.


Татьяна Землянская

 

відео Strong Shell


  


відео Ларри Схералли


Факти ICTV


5613Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: