Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/22/z-kirovogradschini-primusovo-vidvoreno-nelegalnogo-migranta-z-moldovi.htm
новини, 22 березня 2019

З Кіровоградщини примусово видворено нелегального мігранта з Молдови


 

На Кіровоградщині 16 березня розпочалися загальнодержавні профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант" - УДМС України в Кіровоградській області.


Протягом тижня міграційники Кіровоградщини спільно з працівниками правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування виявили 55 порушників міграційного законодавства. Відносно 35 іноземців складено адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП), серед них 17 нелегальних мігрантів, відносно 11 прийнято рішення про примусове повернення до країн походження. Також за цей час притягнено до відповідальності 18 осіб за ст. 204-205 КУпАП. Накладено штрафів на суму понад 66 тис. грн., стягнуто майже 60 тисяч грн.


  21 березня 37-річного громадянина Молдови за невиконання рішення про примусове повернення примусово видворено на батьківщину. Реалізували рішення суду працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС у Кіровоградській області та відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.


Раніше працівники Знам'янського районного сектору УДМС іноземця притягували до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства та було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження. Нелегальний мігрант у встановлений термін Україну не покинув, відтак Знам'янський районний суд задовольнив адміністративний позов про примусове видворення.

 



1284Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: