Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/22/pres-klub-vibori-2019-za-kogo-golosuvati-prezentatsija-analitiki-program-kandidativ-u-prezidenti.htm
новини, 22 березня 2019

Прес-клуб: Вибори-2019. За кого голосувати? Презентація аналітики програм кандидатів у президенти



У понеділок, 25 березня, о 12:00, у Прес-клубі реформ (вул. Чикаленка, 1-а; кім. 115, перший поверх Бізнес-центру «Єлисаветград») Яна Сапожнікова, регіональна представниця ГО «Центр UA» у Кіровоградській області презентуватиме результати аналізу передвиборчих програм топ-10 кандидатів у президенти.


Менше двох тижнів залишилось до президентських виборів. І перш ніж зробити свій вибір, варто ознайомитися із офіційними документами кандидатів на пост президента - їхніми передвиборчими програмами. Аналітики ГО  «Центр UA» полегшили домашню роботу українських виборців та  проаналізували позиції десяти найпопулярніших кандидатів у тих сферах політики, на які має безпосередній та опосередкований вплив президент. Зокрема, у сфері національної безпеки та оборони, зовнішньополітичної діяльності, розподілу владних повноважень, прав людини та внутрішньої політики.


Знати програмні положення кандидатів - необхідний мінімум кожного відповідального виборця, щоб формувати демократичне майбутнє країни та вимагати від влади підзвітності.


Орієнтовна тривалість заходу – дві години.


Для гостей заходу передбачено кава-брейк.


1051Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: