Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/18/u-kropivnitskomu-vidbulas-narada-schodo-zabezpechennja-bezpeki-gromadjan-pid-chas-viboriv.htm
новини, 18 березня 2019

У Кропивницькому відбулась нарада щодо забезпечення безпеки громадян під час виборів


18 березня у актовій залі аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС у Кіровоградській області під керівництвом начальника Управління полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка відбулась нарада щодо забезпечення безпеки виборців під час виборів Президента України - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


У вступному слові Віталій Миронюк закликав кожного співробітника Управління ДСНС у Кіровоградській області відповідально поставитись до виконання покладених завдань під час виборчого процесу та не допустити жодних протиправних дій у межах наданої компетенції.


Загалом на нараді розглядались питання, що належать до сфери діяльності пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини та стосуються організації належного стану пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, де будуть розташовані виборчі дільниці під час виборів Президента України.


Зокрема, присутнім були озвучені результати перевірок стану пожежної та техногенної безпеки усіх об’єктів, що будуть задіяні під час виборів.


Також розмова йшла про організацію чергування співробітників У ДСНС України в області на виборчих дільницях під час процесу волевиявлення громадян.


Крім того, присутнім були доведені головні завдання щодо запобігання та недопущення випадків  порушення чинного законодавства особовим складом МРВ, РВ, РС та  пожежно-рятувальних підрозділів області під час проведення виборів Президента України.


      


888Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: