Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/15/u-kropivnitskomu-vidrijut-vistavku-ljalkovi-suzir-ja-.htm
новини, 15 березня 2019

У Кропивницькому відриють виставку «Лялькові сузір’я»


21 березня 2019 року о 13.00 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбудеться відкриття виставки «Лялькові сузір’я». Це унікальнаекспозиціяляльок ручної роботи майстринь міста Кропивницького, приурочена до Всесвітнього дня лялькаря, який відзначається 21 березня. Свято об'єднує не тільки працівників лялькових театрів, а й усіх шанувальників багатогранної і дивовижної лялькової культури: тих, хто їх створює, тих, хто їх колекціонує і, звичайно, тих, хто в них грає.На виставці представлені ляльки на будь-який смак, колір і розмір, і жодна з них не буде схожа на іншу. Об'єднує їх одне: вкладена праця, талант і душа майстрів.Роботи виконані в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва - повідомляє Вікторія Одегналова, головний бібліотекар відділу документів з економічних, технічних та природничих наук..


В експозиції багато робіт фольклорної тематики: ляльки-обереги (в українських національних костюмах), ляльки-мотанки, грійники на чайники, казкові та містичні персонажі, інтер’єрна лялька, м’яка і в’язана іграшка. Розмаїття образів захопить відвідувачів, роботи подарують  радість та відкриють чарівний світ ляльок.


Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду, експозиція працює протягом місяця.

маслом, колекції, збірки оживляють




1238Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: