Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/14/na-kirovogradschini-132-bezrobitnih-tsogorich-zalucheni-do-informuvannja-naselennja-pro-subsidijuvannja.htm
новини, 14 березня 2019

На Кіровоградщині 132 безробітних залучені до інформування населення про субсидіювання


З початку року на Кіровоградщині до громадських робіт з інформування населення про можливість отримання житлових субсидій залучено 132 безробітних.


Як повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості, ці роботи проводяться у містах Кропивницький та Світловодськ, а такожу Маловисківському районі - інформує Відділ організації надання послуг роботодавцям  Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Наталія Борисова, начальник відділу організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості, говорить: «Служба зайнятості сприяє реалізації завдань уряду щодо надання субсидій за спрощеною процедурою. Фахівці служби зайнятості організовують громадські роботи, у яких беруть участь зареєстровані безробітні. Під час виконання зазначених робіт безробітні інформують населення про можливість отримання житлових субсидій за спрощеною процедурою шляхом розповсюдження інформаційних матеріалів (без надання роз'яснення щодо особливостей призначення субсидії конкретній особі або виконання інших функцій щодо визначення права на отримання субсидії та її розміру), а також проводять технічну обробку та кур'єрську доставку документів».


Також слід зазначити, що залучення до інформаційно-роз'яснювальної роботи безробітних осіб дає можливість працівникам управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад не відволікатися від виконання другорядних технічних робіт, а отже, сприяє якісному обслуговуванню населення щодо надання соціальних послуг тим громадянам, які потребують державної підтримки.


Крім того, у даному напрямку налагоджена тісна взаємодія базових центрів зайнятості з органами місцевого самоврядування, адже цей вид тимчасових робіт має суспільно корисну спрямованість та відповідає потребам територіальних громад.





918Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: