Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/13/z-pochatku-roku-2400-bezrobitnih-kirovogradschini-doluchilisja-do-blagoustroju-ridnogo-kraju.htm
новини, 13 березня 2019

З початку року 2400 безробітних Кіровоградщини долучилися до благоустрою рідного краю


Прийшла довгоочікувана весна. Сніг зійшов і «відкрив» на подвір’ях, вулицях, скверах і парках накопичене за зимовий період сміття.


Для того аби очистити наші міста, селища та села від накопиченого сміття, зробити їх ошатними служба зайнятості долучається до заходів з благоустрою відповідних територій шляхом організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, до яких залучаються безробітні громадяни - повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Під час зазначених робіт безробітні допомагають ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища, обрізати кущі та сухостій, упорядкувати зони відпочинку, вулиці та придорожні смуги; упорядковують місця меморіального поховання та пам’ятники загиблим воїнам; виконують різні роботи тимчасового характеру на підприємствах району.


Загалом, упродовж січня-лютого поточного року у громадських та інших роботах тимчасового характеру брали участь 2459 безробітних громадян.


Нагадаємо, упродовж минулого року 9,6 тис. осіб з числа зареєстрованих в службі зайнятості безробітних громадян  брали участь у громадських та інших робіт тимчасового характеру.




823Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: