Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/13/na-kirovogradschini-uperedzheno-nezakonnu-realizatsiju-palnogo-na-zagalnu-sumu-5-9-mln-grn.htm
новини, 13 березня 2019

На Кіровоградщині упереджено незаконну реалізацію пального на загальну суму 5,9 млн грн


Прокуратурою Кіровоградської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженню за ч.1 ст.204 КК України за фактом незаконного зберігання та реалізації нафтопродуктів на декількох АЗС області - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Проведення досудового розслідування доручено здійснювати Головному управлінню Державної фіскальної служби у Кіровоградській області.


Наразі співробітниками податкової міліції проведено обшуки на п’яти АЗС та одній нафтобазі, які здійснюють діяльність на території трьох районів Кіровоградщини. За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено пального в загальній кількості 197 тисяч літрів, вартість якого складає близько 5,9 млн.грн.


За результатами проведених лабораторних випробувань вилученого пального (бензини А-92,А-95) встановлено його невідповідність ДСТУ. 


Прокуратура звернулася до суду з клопотанням щодо накладення арешту на вилучене майно. Клопотання судом розглянуті та задоволені.


На даний час в проваджені триває досудове розслідування.



1023Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: