Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/12/u-kropivnitskomu-gromadi-nagadali-pro-vilne-spilkuvannja-z-politsieju-ta-spilne-virishennja-problem-bezpeki-foto-.htm
новини, 12 березня 2019

У Кропивницькому громаді нагадали про вільне спілкування з поліцією та спільне вирішення проблем безпеки (ФОТО)


Поліцейські проводять зустрічі з місцевими мешканцями у рамках реалізації проекту «Сусідська варта». Днями такі заходи відбулися на території Подільського району міста з представниками об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Затишна оселя» та «П’ятихатки 2-66».


Під час спілкування дільничні офіцери поліції розповіли присутнім про реалізацію проекту «Сусідська варта», який надає можливість громаді вільно спілкуватися з поліцією та спільно вирішувати проблеми безпеки. 


В основі такої моделі співпраці – ефективна взаємодія мешканців будинку один з одним та з поліцією. Громадяни  повідомляють правоохоронцям про підозрілі ситуації з метою попередження вчинення можливих правопорушень, що сприятиме забезпеченню комфортного та безпечного проживання містян на своїй території. 


У ході зустрічі мешканці району мали можливість поспілкуватися зі своїми дільничними офіцерами, обговорити проблемні питання та подальші кроки співпраці, повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.


   


1012Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: