Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/12/silnii-viter-znestrumiv-ponad-500-naselenih-punktiv-v-ukraini.htm
новини, 12 березня 2019

Сильний вітер знеструмив понад 500 населених пунктів в Україні


За минулу добу через шквальний вітер і спрацювання захисту ЛЕП залишилися без електрики 537 населених пунктів у 15 областях. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, пише ukr.lb.ua.


У Київській області знеструмлено 168 містечок і сіл, у Хмельницькій - 102, у Вінницькій - 58, у Черкаській і Житомирській - по 56 населених пунктів. Впливу стихії зазнали також Сумська, Полтавська, Тернопільська, Донецька, Кіровоградська, Чернівецька, Львівська та Чернігівська області.


До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.


У результаті падіння дерев і пошкодження дахів будівель постраждали люди, зафіксовано два смертельні випадки - в м. Коростишів під час падіння покрівлі торгового центру загинула жінка, ще одна людина померла в м. Хмільник унаслідок падіння дерева. Травми отримали двоє дітей у Миколаєві внаслідок падіння дерева на маршрутку, і в Одесі.


Упродовж доби підрозділи ДСНС прибрали понад 160 повалених дерев. Для ліквідації наслідків негоди залучали 1354 рятувальників і 353 одиниці техніки.


Згідно з прогнозами синоптиків, сьогодні в Україні також можливі пориви вітру.


947Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: