Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/12/silnii-viter-na-kirovogradschini-povaliv-dereva.htm
новини, 12 березня 2019

Сильний вітер на Кіровоградщині повалив дерева


Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону 13 разів надавали допомогу по усуненню наслідків погіршення погодних умов - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, 10 разів рятувальники допомагали прибрати повалені аварійні дерева та гілки, які створювали загрозу для безпечної життєдіяльності населення, на території селищ Голованівськ, Компаніївка, Добровеличківка, Устинівка, у Петрівському районі, містах Знам’янка, Олександрія, Кропивницький та Світловодськ.


Крім цього, по вул. Попова м. Кропивницький рятувальниками надано допомогу по  демонтажу аварійної балконної рами на 6-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку та по вул. Тараса Карпи в обласному центрі рятувальники 1-го ДПРЗ закріпили металевий лист на даху адміністративної будівлі. У смт Олександрівка по вул. Незалежності бійці ДСНС надали допомогу по зняттю з дерева оцинкованого листа, який зірвало з даху 5-поверхової будівлі та він загрожував падінням на тротуар.


В усіх випадках травмованих та загиблих немає.


                        


871Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: