Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/22/zatverdzheno-zahodi-natsionalno-patriotichnogo-vihovannja-na-kirovogradschini.htm
новини, 22 лютого 2019

Затверджено заходи національно-патріотичного виховання на Кіровоградщині



Сьогодні під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації. 


На раді, зокрема, було заслухано звіти про результати роботи у минулому році. Прозвітувала заступника начальника управління – начальника відділу фізичної культури, спорту та позашкільної освіти управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Уляна Соколенко, заступник голови Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Кіровоградській облдержадміністрації Олег Вєтров, заступник директора комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» Сергій Пугаков - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА


Учасники засідання також розглянули та погодили план з реалізації проектів та проведення заходів національно-патріотичного виховання в області у нинішньому році. Зокрема, у березні заплановано поїздку-екскурсію до військової академії. У травні відбудеться кілька заходів - обласний вишкіл «Сила, честь та відвага», обласний патріотичний проект «Сила життя. Sport», обласний фестиваль нескореного духу «Легіонер», обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), у липні пройде обласний патріотичний табір «Скіфія». У жовтні відбудеться один із головних заходів національно-патріотичного виховання області – «Захисник Кіровоградщини».


Під час засідання координаційної ради перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко наголосив, що «Сокіл» («Джура») та «Захисник Кіровоградщини» є ефективними та надзвичайно популярними серед молоді. «Популярність їх полягає у тому, що саме формат гри дозволяє молоді отримувати нові знання та навички, формувати у них почуття гордості та любов до України», - відзначив Сергій Коваленко.


969Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: