Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/22/u-kropivnitskomu-avtivku-zlisnogo-neplatnika-alimentiv-vidpravilasja-dlja-zberigannja-na-spetsialnii-maidanchik.htm
новини, 22 лютого 2019

У Кропивницькому автівку злісного неплатника аліментів відправилася для зберігання на спеціальний майданчик



Під час спільної роботи з виявлення майна боржників поліцейські УПП Кіровоградщини та державні виконавці Фортечного відділу ДВС Кропивницького виявили автомобіль, на який накладено арешт у зв’язку з несплатою його власником аліментів. Подія сталася вчора близько 15-ї години на вулиці Попова - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Окрім значного боргу у зв’язку з розподілом спільного майна колишнього подружжя, горе-власник автівки заборгував своїй колишній дружині аліментів на утримання малолітньої доньки на суму 32 тисячі гривень.


У зв’язку з цим патрульні та державні виконавці провели арешт та вилучення транспортного засобу, що належить боржнику та надалі відправили його для зберігання на спеціальний майданчик.


Зараз державні виконавці вирішують питання щодо оцінки транспортного засобу та подальшої його реалізації, з метою погашення боргів та належного відновлення прав дитини.


      

1195Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: