Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/21/profilaktichnii-reid-vidbuvsja-u-kirovogradskomu-raioni-foto-.htm
новини, 21 лютого 2019

Профілактичний рейд відбувся у Кіровоградському районі (ФОТО)


21 лютого фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області спільно із представником місцевої влади с. Федорівка Кропивницького району здійснили роз’яснювальну роботу серед місцевих жителів, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, рятувальники нагадали про правила обережного поводження з побутовим газом, струмом, відкритим вогнем у повсякденному житті, про небезпеку паління у ліжку, роздали застерігаючі листівки. Учасники рейду наголосили, що пожежі у житловому секторі – найбільш розповсюджений вид надзвичайних подій, які завдають значних матеріальних збитків громадянам та нерідко призводять до травмування і загибелі людей. Основними причинами пожеж є порушення правил експлуатації пічного опалення, електропобутової техніки, необережне поводження з відкритим вогнем при спалюванні сміття, паління у ліжку, дитячі пустощі з вогнем. Селян закликали не ставитись легковажно до особистої безпеки, дотримуватись правил та навчати цьому дітей. 


                  



1057Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: