Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/21/fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-zaprosili-ditei-z-kirovogradschini-u-mandrivku-krainoju-bezpeki-foto-.htm
новини, 21 лютого 2019

Фахівці Служби порятунку запросили дітей з Кіровоградщини у мандрівку Країною безпеки (ФОТО)


21 лютого у с. Федорівка Кропивницького району з малечею дошкільного закладу відбулось дещо чарівне: справжні рятувальники завітали в гості, та ще й запросили у захопливу мандрівку Країною безпеки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Щоб дістатись до неї, вогнеборці запропонували дітям виконати спеціальні завдання, адже жити в такій країні можуть лише ті, хто знає та виконує правила життєдіяльності!


Так, випробування складались із загадок про небезпечні явища, дидактичного завдання: скласти із літер слово «вогонь» та «пожежа», врятувати «друга» із задимленої кімнати, а також рухливих ігор та конкурсів. 


У свою чергу, учні місцевої школи не лише активно спілкувались з рятувальниками на теми безпеки життєдіяльності, але й презентували тематичний творчий виступ, чим неабияк потішили. Адже той факт, що учні мають бажання творчо переосмислювати важливі теми, свідчить про досить високий рівень роботи педагогічного колективу в напрямку виховання свідомих членів нашого суспільства.


Загалом, і малеча з дитсадка, і школярі з Федорівки так захопились спілкуванням із рятувальниками, що не помітили, як промайнув час.


                     



1211Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: