Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/19/u-novoarhangelsku-rjatuvalniki-poshirjuvali-sered-gromadjan-zasterezhni-listivki-foto-.htm
новини, 19 лютого 2019

У Новоархангельську рятувальники поширювали серед громадян застережні листівки (ФОТО)


19 лютого відбулось профілактичне відпрацювання житлового сектора в смт Новоархангельськ. Рятувальники місцевого пожежно-рятувального підрозділу роздавали громадянам листівки з правилами безпеки у різних ситуаціях та розповідали, як запобігти пожежам та іншим надзвичайним подіям, що можуть трапитись з кожним. Адже фахівці рятувальної справи, як ніхто, знають, скільки лиха зазнають громадяни щодня через надзвичайні події. Непереборні обставини можуть вплинути на ймовірність виникнення пожежі чи інших неприємностей у побуті, проте статистика свідчить про те, що головною причиною нещасть є так званий «людський» фактор, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Саме з метою нагадати громадянам про важливі «дрібниці», що можуть зберегти життя та майно, рятувальники Кіровоградської області щодня здійснюють профілактичні відпрацювання житлового сектора населених пунктів.


Фахівці Служби порятунку наводили приклади пожеж та причин їх виникнення, щоб змусити людей замислитись над тим, що досить дрібного недогляду, аби сталось непоправне. Особливо це стосується дітей. Їх слід постійно навчати правилам безпечної поведінки та організовувати корисне дозвілля так, щоб у них не було бажання пустувати з небезпечними речами.


Крім того, надзвичайники наголосили на необхідності бути вкрай обачними в ситуації, коли трапляться невідомі предмети – це можуть бути старі боєприпаси чи сучасний вибуховий пристрій, тому варто знати, як вчинити в такій ситуації.


            



1006Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: