Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/12/zapratsjuvav-novii-onlain-servis-z-proforientatsii-moja-profesija-konsultatsiina-merezha-.htm
новини, 12 лютого 2019

Запрацював новий онлайн-сервіс з профорієнтації «Моя професія: консультаційна мережа»


Державна служба зайнятості запровадила в роботу веб-базовану платформу для профорієнтаційного консультування  «Моя професія: консультаційна мережа». ЇЇ основна мета – надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі. Цікавою вона буде для тих, у кого є потреба у виборі або зміні професії, виборі майбутнього напряму професійного навчання, оцінці власних здібностей та навичок. Платформа дає можливість тестування можна пройти у будь-якому місці, де є доступ до Інтернету, повідомляє відділ організації профорієнтації обласного центру зайнятості.


Онлайн сервіс дає можливість побачити свої інтереси, схильності, структуру інтелекту, а також узагальнені рекомендації з пропозиціями найбільш підходящих професій. Методика заснована на діагностиці та зіставленні трьох факторів успішного професійного навчання та професійної самореалізації: професійна мотивація (професійні інтереси та цінності), структура інтелекту та професійні властивості особистості (схильності до певних видів діяльності). 


Тестування можна пройти самостійно, але будь-які результати бажано і потрібно обговорити з консультантом. Саме з його допомогою можна сформувати розширений звіт з урахуванням різних факторів, що впливають на професійний вибір. 


Тож, якщо Ви плануєте свій професійний шлях або не можете визначитися з вибором професії, у нагоді стане онлайн-платформа державної служби зайнятості з професійної орієнтації та розвитку кар'єри. Ми перетворюємо вибір майбутньої професії з «ворожіння на кавовій гущі» у науково обґрунтований прогноз і робимо систему профорієнтаційного консультування загальнодоступною.

 


775Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: