Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/12/bobrinetski-rjatuvalniki-zaklikajut-meshkantsiv-oblasti-buti-vidpovidalnimi-u-stavlenni-do-vlasnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 12 лютого 2019

Бобринецькі рятувальники закликають мешканців області бути відповідальними у ставленні до власної безпеки (ФОТО)


Інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення щодо навчання правилам безпеки життєдіяльності у побуті вважається одним з найефективніших способів запобігання нещасних випадків у житловому секторі. 


Оскільки щороку в опалювальний період збільшується кількість пожеж, викликаних порушеннями експлуатації пічного опалення, газових та електричних систем опалення, побутових електрообігрівачів, рятувальники під час проведення профілактичних відпрацювань  роблять акцент саме на цих питаннях.


12 лютого про причини виникнення пожеж у житловому секторі, загибелі людей та способи запобігання займанням працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області спілкувались із жителями м. Бобринець.


Під час проведення роз’яснювальної роботи рятувальники нагадали правила безпечної експлуатації електричних та газових приладів, електромережі, пічного опалення та систем вентиляції. Наголосили на необхідності навчати правилам пожежної безпеки дітей. Застерегли громадян від куріння в приміщеннях, особливо у нетверезому стані. Рекомендували при виявленні будь-яких несправностей в обігрівачах одразу ж їх усувати, доручивши ремонт та обслуговування виключно відповідним спеціалістам. На завершення розмови громадянам надали листівки із застереженнями та правилами безпеки, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


   


777Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: