Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/23/trivae-osvitnja-robota-sered-naselennja-schodo-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 23 січня 2019

Триває освітня робота серед населення щодо пожежної безпеки у побуті (ФОТО)


З метою попередження виникнення пожеж, травмування і загибелі людей на них, працівники пожежно-рятувальної служби області продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил безпеки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


23 січня профілактичне відпрацювання провели працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області у м. Новоукраїнка та м. Мала Виска. Рятувальники нагадали мешканцям райцентрів про основні причини, через які трапляються пожежі в оселях, та закликали розважливо поводитись з відкритим вогнем, користуватись пічним опаленням, газовими приладами та електрообігрівачами за правилами, не нехтувати власною безпекою та безпекою своїх близьких. Щоб не допустити пожежі в оселі, необхідно вчасно усувати несправності в електричних приладах, не перевантажувати електромережу, ні в якому разі не користуватись піччю або грубкою з порушеннями цілісності конструкції тощо. 


Рятувальники наголосили на необхідності дбати про безпеку дітей, допитливість та непосидючість яких часто призводить до трагедій, та рекомендували не залишати малечу без нагляду ні на хвилину, ховати сірники, запальнички, вживати інших необхідних запобіжних заходів та навчати дітей правилам пожежної безпеки. Кожному зі співрозмовників рятувальники вручили застерігаючі листівки з правилами безпеки у різних життєвих ситуаціях.


         



955Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: