Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/23/jaki-naiposhirenishi-imena-davali-maljukam-u-minulomu-rotsi-na-kirovogradschini.htm
новини, 23 січня 2019

Які найпоширеніші імена давали малюкам у минулому році на Кіровоградщині


У минулому році на Кіровоградщині народилося 7 145 діток. Деякі батьки надали перевагу традиційним іменам, інші – рідковживаним.


Про це повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул, сьогодні, 23 січня, під час звітної прес-конференції. 


«На Кіровоградщині поширеними серед дівчаток є такі імена, як Анна, Вікторія, Валерія, Софія, Анастасія, Олександра, Кіра, Катерина, Поліна, Аліна, Вероніка, Злата, Діана та Єва. Серед хлопчиків – Олександр, Максим, Матвій, Макар, Андрій, Давид, Дмитро, Іван, Владислав, Ярослав, Сергій, Артем і Станіслав», – розповів про тенденції під час вибору імен Вадим Гуцул. 


Посадовець також відзначив, що крім традиційних імен, деякі мешканці Кіровоградщини надають перевагу й незвичним. Зокрема в минулому році на світ з’явилися Амалія, Асміна, Автора, Вів’єн, Міррослава, Моніка, Мубіна, Нікка, Ріната та Стелла. Якщо говорити про хлопчиків, серед найоригінальніших імен можна виділити такі, як Айдар, Арон, Дамір, Діоніс, Мілослав, Імір, Кай, Гордій, Леонард і Златослав. 


Нагадаємо: на Кіровоградщині діє сервіс із вручення перших документів дитини безпосередньо в пологових будинках. І за час функціонування переваги проекту відчули на собі 11 567 молодих батьків.


794Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: