Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/16/u-svitlovodsku-vidbulas-dilova-zustrich-z-robotodavtsjami.htm
новини, 16 січня 2019

У Світловодську відбулась ділова зустріч з роботодавцями


Днями у Світловодській міськрайонній філіїКіровоградського обласного центру зайнятості відбулася ділова зустріч з роботодавцями, яка була присвячена співпраці щодо працевлаштування осіб, які мають додаткові соціальнігарантії у працевлаштуванні. У заході взяли участь філія «Кременчуцька ГЕС» ПАТ «Укргідроенерго», ДП «Світловодський завод силікатних виробів» АТЗТ «Кіровоградбудматеріали», ДП «завод залізобетонних виробів»,ТОВ«Дніпроенергобудпром», КВКП«Водограй» та ін. - повідомляє Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


На початку зустрічі Наталія Сідненко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонної філії, підвела підсумки співпраці з роботодавцями у напрямку реалізації державної політики зайнятості за минулий 2018 рік. Так, протягом минулого року за направленням служби зайнятості працевлаштовано 1395 осіб, у т. ч. 53 – на нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного соціального внеску; до участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру залучено 758 громадян; професійним навчанням охоплено 300 осіб, 3 безробітних відкрили власний бізнес. «Ці результати були досягнуті завдяки тісній взаємодії служби зайнятості та роботодавців міста та району», – зазначила Н. Сідненко.


Протягом минулого року увага також приділялась особам які мають додаткові гарантії. За направлення служби зайнятості були працевлаштовані479 осіб даної категорії громадян, що складає 34% від загальної чисельності працевлаштованих, з них 19 осіб були працевлаштовані на нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного соціального внеску.


Начальник відділу звернулася до присутніх роботодавців з пропозицією продовження плідної співпраці щодо працевлаштування осіб які мають додаткові соціальнігарантії у працевлаштуванні, в 2019 році, ут.ч. на створені нові робочі місця.


Також Н. Сідненкоознайомила присутніх роботодавців зі змінами до Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, за 2018 рік.

 

 


840Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: