Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/10/zhiteliv-kirovogradschini-prosjat-utrimatis-vid-poizdok-na-vlasnomu-avtotransporti.htm
новини, 10 січня 2019

Жителів Кіровоградщини просять утриматись від поїздок на власному автотранспорті


За даними Укргідрометцентру, найближчим часом на території Кіровоградської області очікується погіршення погодних умов – сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця та навіть місцями дощ. У зв’язку з цим, поліцейські закликають громадян потурбуватися про свою безпеку - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


За можливості, залишайтеся вдома, утримайтеся від поїздок на власному автотранспорті.


У разі, якщо все-таки необхідно вирушити в дорогу, зробіть запаси гарячих напоїв, візьміть про всяк випадок додатково теплий одяг.


Обов’язково майте при собі заряджені мобільні телефони, аби у разі потреби звернутися за допомогою до екстрених служб та повідомити родичам, де ви знаходитеся.


Уважно ставтеся до всіх інших учасників дорожнього руху, не залишайтеся байдужими до тих, хто потрапив у складну ситуацію.


Також поліцейські звертаються до керівників транспортних компаній з проханням обмежити виїзди великогабаритного і вантажного транспорту, адже у зв’язку з негодою рух шляхами області може бути ускладненим.



693Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: