Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/09/golovnii-rjatuvalnik-kirovogradschini-poperedzhae-pro-negodu-ta-prosit-unikati-poizdok-na-vlasnomu-transporti.htm
новини, 9 січня 2019

Головний рятувальник Кіровоградщині попереджає про негоду та просить уникати поїздок на власному транспорті


Сьогодні, 9 січня 2019 року на власній сторінці в соціальній мережі фейсбук начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталій Миронюк попередив водіїв про погіршення погодних умов та попросив утриматись від подорожей на власному транспорті, щоб  не стати заручниками снігової негоди:


Вже від завтра зимова негода знову нагадає про себе. За прогнозами синоптиків у південних і східних областях очікуються пориви вітру й хуртовини. В Одеській, Миколаївській, Херсонській областях - сніг з переходом в дощ, місцями значні опади, ожеледь та налипання мокрого снігу, в Запорізькій області значний сніг. 


11 січня негода добереться і до центральних та східних областей нашої держави. У Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській областях прогнозується місцями мокрий сніг, хуртовини із приростом снігового покриву у 10-15 см. У південних областях опади переважно у вигляді дощу.


Тож, звертаюсь з проханням не ігнорувати цю інформацію та уникати поїздок на власному транспорті, щоб не стати заручниками снігової негоди!

823Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: