Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/09/-schedrii-vechir-vidbudetsja-v-odnii-z-bibliotek-kropivnitskogo.htm
новини, 9 січня 2019

"Щедрий вечір" відбудеться в одній з бібліотек Кропивницького


 У суботу, 12 січня 2019 року з 16.00 розпочнеться «Щедрий вечір у обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського», що триватиме рівно до 22.00.


Увага, за численними замовленнями і проханнями відбудеться екскурсія з сюрпризами та несподіванками до бібліотечного книгосховища „Мандрівка експрес-потягом” (потяг вирушає на початку кожної години, вартість квитка – 25 грн).


Святкова програма насичена й різноманітна. Оскільки східним символом цього року є поросятко, то для вас безліч тематичних розвагзагальною назвою «Суботній свиновир»: співоче подвір’я «У Хавронії», фотозона «Свинські танці», новорічні передбачення «Скринька Свиндори», командні конкурси і вікторини тощо. Проте програма розрахована таким чином, що кожен – і дорослі і малечі – знайде розвагу до душі. А саме: святкові виставки-інсталяції, творчі майстер-класи, різдвяні літературні читання, музичні концерти і кліпи, ворожіння на книгах, новорічно-різдвяні ігри на мультимедійній дошці, Арт-програми, салон краси (макіяж, косички, манікюр, тату та ін.), розписпечива, щедрівки під ялинкою, «Бібліо-DISCO-шоу» - дискотека та багато інших цікавинок.


Якщо Ви полюбляєте активний відпочинок – тоді ми чекаємо на Qr-квесті «Жовтий земляний собака VS Жовтий кабан»! Приєднуйтесь до Пригоди, загадки та головоломки вже чекають на своїхгероїв.


У бібліотеці тільки цього вечора можна гучно розважитися, або затишно відпочити з книгою та смаколиками від кайтерінгової компанії «Авокадо». Обирайте до смаку!


Слідкуйте за анонсами і програмою «Щедрого вечора в бібліотеціім.Д.І.Чижевського» в соцмережіФейсбук за хеш-тегом #Щедрий_вечір_ОУНБ_2019


Вхід – вільний.


Адреса: м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


1842Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: