Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/08/sinoptiki-prognozujut-chergove-pogirshennja-pogodi-na-kirovogradschini.htm
новини, 8 січня 2019

Синоптики прогнозують чергове погіршення погоди на Кіровоградщині



По території Кіровоградської області очікуються снігопади та налипання мокрого снігу. Упродовж 10-11 січня по Кіровоградській області очікується ускладнення погодних умов - повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.


Вдень 10 січня синоптики прогнозують сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Температура  повітря коливатиметься від 3º морозу до 2º тепла.


А вже 11 січня упродовж доби окрім снігу очікується дощ. Місцями хуртовина, налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби від 3º морозу до 2º тепла.


  Ускладнення погодних умов 10-11 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, тож без нагальної потреби слід утриматися від поїздок на авто, або ж скористатися альтернативним транспортом – залізницею.


Служба автомобільних доріг нагадує, що техніка дорожнього господарства працює у посиленому режимі цілодобово. Просимо надавати пріоритет руху спецтехніки, аби уникнути заторів та небезпечний ситуацій на дорогах.


фото - Depo.Кропивницький - Depo.ua

1337Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: