Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/04/v-oleksandrii-vlada-mozhe-suditis-z-investorom-vlasnikom-miskogo-baseinu.htm
новини, 4 січня 2019

В Олександрії влада може судитись з інвестором-власником міського басейну


Інвестор, що викупив міський басейн «Дельфін», який розташований на центральній площі Олександрії, не виправдав надії. Влада може звернутися до суду з цього питання, повідомляють «Олександрійські новини».


«Не справдились наші надії щодо інвестора, який викупив басейн, він не виконав свої інвестиційні зобов’язання. Ми будемо говорити про це і, в разі потреби, звертатись до суду», - цитують Олександрійського міського голову Степана Цапюка у міському виданні «Вільне слово» у номері за 2 січня.


Нагадаємо, у 2014 році за повідомленням офіційного сайту міської ради, ремонт басейну новими власниками - ТОВ «Медіа-Арсенал» віднесли до «найбільш значимих для розвитку міста інвестиційних проектів».


Раніше офіційний ресурс визнавав, що «власники споруди виконали значний обсяг робіт аби установа мала сучасний та відповідний стандартам вигляд, необхідні зручності та можливості для тренувальних і оздоровчих занять».


Нагадаємо, раніше стало відомо, що через порушення вимог санітарного законодавства робота міського басейну створює загрозу життю та здоров'ю олександрійців, тому судовою постановою його робота припинена.


Відповідна постанова суду оприлюднена в офіційному Єдиному державному реєстрі судових рішень України. 7 серпня 2018 року Окружний адміністративний суд міста Києва скасував «заходи реагування у сфері державного нагляду до товариства з обмеженою відповідальністю «Медіа-Арсенал» у вигляді зупинення виконання робіт з експлуатації стаціонарних джерел викидів в атмосферне повітря - твердопаливних котлів на господарському об'єкті за адресою: Кіровоградська область, м. Олександрія, площа Леніна, 5 до отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря».


Фото з сайту www.7sport.com.ua


1253Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: