Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/18/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-otrimali-nove-tehnichne-osnaschennja-foto-.htm
новини, 18 грудня 2018

У Кропивницькому рятувальники отримали нове технічне оснащення (ФОТО)


17 грудня Управління ДСНС у Кіровоградській області у рамках реалізації обласної програми цивільного захисту на 2016-2010 роки отримало нове технічне оснащення, радіостанції, бойовий одяг та спорядження, сертифікати на піноутворювач, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Тепер на озброєнні Управління ДСНС в області є нові прогресивні технічні прилади – безпілотний авіаційний літальний апарат «Phantom 4 advanced+» і засоби фіксації та передачі інформації.


Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк висловив вдячність керівництву Кіровоградської облдержадміністрації та депутатському корпусу міськради за таке інноваційне обладнання, що дозволить на високому рівні здійснювати службову діяльність.


Зокрема, безпілотник має великі можливості для проведення повітряної розвідки у місцях виникнення надзвичайної події чи ситуації, пошукових робіт у важкодоступних місцях, здійснення дистанційного моніторингу оперативної обстановки та професійного високоякісного відео з місць надзвичайних подій. Аерозйомка наразі дозволить ефективно реагувати на ускладнення ситуації на дорогах області, надавати допомогу водіям, що опинились у скрутному становищі, та передавати оперативне відео безпосередньо з осередку події. А новітня фотокамера дозволяє робити якісні фото та відео в умовах, що зазвичай не дозволяють зробити чіткі кадри – пожежі, задимлення, туман, сутінки та ніч тощо.




            


965Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: