Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/13/likar-samouk-viklikav-politsiju-ta-mav-pri-sobi-rechovini-shozhi-na-narkotichni.htm
новини, 13 грудня 2018

Лікар-самоук викликав поліцію та мав при собі речовини, схожі на наркотичні


У Кропивницькому інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали виклик про те, що один з мешканеців багатоповерхівки має при собі вибухову речовину. Подія відбулася вчора близько 17 години на вулиці Архангельська - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Патрульні оперативно прибули на місце події та виявили особу, на яку вказував заявник. Але жодних заборонених речовин не у нього, не в його помешканні виявлено не було.


Але постать заявника викликала серйозні запитання. 27-річний кропивничанин повідомив, що надає медичні послуги своїм друзям. При поверхневій перевірці, окрім брудного скальпеля, патрульні виявили декілька використаних шприців, ампули, таблетки та пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичні.


За завідома неправдивий виклик поліції патрульні склали на "горе-лікаря" постанову за ст.183 КУпАП. Походженням речовин, що мають ознаки наркотичних, будуть займатися слідчі, яких інспектори викликали на місце події.

        

1470Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: