Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/11/podil-kirovogradschini-na-3-raioni-meshkantsjami-oblasti-ne-pidtrimuetsja.htm
новини, 11 грудня 2018

Поділ Кіровоградщини на 3 райони мешканцями області не підтримується



На цьому наголосив голова обласної ради Олександр Чорноіваненко під час щотижневої апаратної наради в облдержадміністрації.


Голова обласної ради зазначив, що зареєстрований законопроект щодо поділу Кіровоградської області на три райони, не враховує думку мешканців регіону - повідомляє Кіровоградська Обласна Рада.


- Минулого тижня, на засіданні Круглого столу по реформуванню місцевого самоврядування, що відбувся у Києві, мною порушено питання стосовно запропонованого поділу Кіровоградської області. Ще раз наголошую - без врахування думки громади, таке рішення є неможливим, тим більше, воно не відповідає настроям жителів, - зазначив Олександр Чорноіваненко.


Він також додав, що на розгляд чергової сесії обласної ради, яка відбудеться 11 грудня, зареєстровано проект Звернення депутатів до голови Верховної Ради України Андрія Парубія щодо непідтримки проекту Закону України № 9333 «Про зміну меж районів Кіровоградської області».


Олександр Чорноіваненко повідомив, що у ході засідання згаданого Круглого столу Українська асоціація районних та обласних рад прийняла Звернення до очільників центральних органів державної влади з метою внесення змін до Конституції в частині децентралізації. Ознайомитися зі Зверненням можна тут


1434Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Фантер11 грудня 2018 15:33
0
Це не мешканцями області не підтримується, це чиновниками області не підтримується :-/
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: