Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/07/u-ramkah-aktsii-16-dniv-proti-nasilstva-patrulni-zavitali-sche-do-dvoh-shkil-kropivnitskogo.htm
новини, 7 грудня 2018

У рамках акції «16 днів проти насильства» патрульні завітали ще до двох шкіл Кропивницького



Діти – це наше майбутнє! Їхня безпека – наш найважливіший пріоритет! Саме тому інспектори відділу зв’язків з громадськістю і дня не проводять без спілкування з маленькими вихованцями - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Вчора патрульні завітали до одного з ліцеїв міста, де разом з 6-класниками провели практичні заняття, з метою підвищити безпеку діток дорогою до школи, під час спілкування з незнайомцями, коли перебувають удома наодинці. Маленькі ліцеїсти активно долучалися до вправ та засвоювали такі важливі уроки.


Не менш захоплюючою та повчальною цього дня стала зустріч з патрульним і для юних вихованців хореографічного ліцею міста. З дітками інспектори поліції провели цікаві практичні заняття присвячені темі булінгу в дитячому середовищі. Вихованці уважно слухали та з’ясовували, яким саме буває насильство, його ознаки, як його уникнути та як діяти в разі потреби.


На згадку про цікаві та плідні зустрічі патрульні та малеча зробили чудові фотознімки.

          

1729Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: