Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/07/na-kirovogradschini-politseiski-rozpovili-shkoljaram-jak-protidijati-bulingu.htm
новини, 7 грудня 2018

На Кіровоградщині поліцейські розповіли школярам, як протидіяти булінгу


Начальник відділу ювенальної превенції поліції області Сергій Бочарніков провів зустріч із учнями навчально-виховного об'єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» у селищі Петрове - повідомляє повідомляє відділ ювенальної превенції управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області



Участь у заході взяли близько ста дітей з 6-10 класів. Під час лекції поліцейський застеріг школярів від протиправних вчинків. Зокрема йшлося про попередження вживання наркотичних засобів, адже це не лише шкодить здоров’ю, а й може призвести до скоєння правопорушень та непоправних наслідків.



Було розглянуто і питання, як поводитися та спілкуватися з поліцейським, приміром, на вулиці і яким має бути алгоритм дій самих правоохоронців у разі їх звернення до громадян.



Також під час зустрічі школярам продемонстрували тематичний відеоматеріал та обговорили протидію кібербулінгу, віртуальній агресії на прикладі польського учня Матеуша.




657Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: