Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/05/golova-novoukrainskoi-otg-vislovivsja-proti-initsiativi-nardepa-gorbunova-zrobiti-na-kirovogradschini-tri-raioni.htm
новини, 5 грудня 2018

Голова Новоукраїнської ОТГ висловився проти ініціативи нардепа Горбунова зробити на Кіровоградщині три райони


Про це на своїй власній сторінці в мережі фейсбук написав голова Новоукраїнської ОТГ Олександр Корінний: «Шановні новоукраїнці! Після оприлюднення одним з народних депутатів законопроекту щодо реформування районів Кіровоградщини (за ним Новоукраїнська ОТГ та весь район мають стати частиною нового району - Голованівського), до мене звернулося багато людей, які висловлювали нерозуміння такого рішення!


Я також підтримую думку, що ми повинні або бути частиною Кропивницького району (до Кропивницького втричі ближче, ніж до Голованівська, ми звикли їздити до лікувальних та освітніх закладів у обласний центр, маємо залізничне сполучення і т.д.), або маємо стати центром Новоукраїнського району (тут серйозна проблема - незручне географічне розташування відносно інших районів). Таку ж позицію озвучив мені і голова райради Валерій Савенко.



Сьогодні, як і обіцяв землякам, мав нагоду спілкуватися з експертом Юрієм Ганущаком та представниками Кабміну! Отримав підтримку і запевнення, що до плану внесуть корективи, і ми можемо розраховувати на один із 2 запропонованих жителями громади варіантів. Юрій Іванович Ганущак навіть озвучив це назагал під час круглого столу.


Триматиму дане питання на контролі, про його перебіг інформувати вас.»







  Такий проект нам пропонують, але жителі громади його не підтримують!











      

1678Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: