Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/04/v-ukraini-zaprovadili-bjudzhetnu-subsidiju-novostvorenim-ta-dijuchim-fermerskim-gospodarstvam.htm
новини, 4 грудня 2018

В Україні запровадили бюджетну субсидію новоствореним та діючим фермерським господарствам


У рамках заходу для сільгосптоваровиробників «Актуально про податки та земельно-правові відносини» Кіровоградщину відвідав заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета. Він розповів про державну фінансову підтримку розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації та наголосив, що уряд вніс ряд змін до чинних нормативно-правових актів і додав ще 2 напрямки фінансової підтримки, а саме: бюджетну субсидію на 1 га для новостворених фермерських господарств та бюджетну субсидію для членів діючих фермерських господарств, повідомляє ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


Аграрії в свою чергу висловили ряд пропозицій щодо вдосконалення норм чинного законодавства для спрощення процедури оформлення документів для отримання фінансової підтримки. Посадовець рекомендував направляти відповідні пропозиції Міністерству аграрної політики та продовольства України.


Учасники заходу також звернулися до заступника Міністра за коментарями стосовно співпраці з банківськими установами, механізму подання підтверджувальних документів для отримання компенсації, термінів, у які відбувається нарахування та виплата фінансової підтримки.


З презентаційними матеріалами щодо державної фінансової підтримки розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації можна ознайомитися на сайті департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА за посиланням.



916Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: