Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/04/shkoljari-oleksandrivschini-doslidzhuvali-vimogi-suchasnogo-rinku-pratsi-foto-.htm
новини, 4 грудня 2018

Школярі Олександрівщини досліджували вимоги сучасного ринку праці (ФОТО)


Яку професію обрати–одне з головних завдань у житті кожної людини.Особливо значущою є проблема набуття учнями адекватних знань про певний рід професійної діяльності, власні можливості оволодіння нею. Людині, яка обирає свій професійнийжиттєвий шлях потрібно розібратисяу величезній різноманітності сучасних професій.


З метою інформування учнів про світ професій, підвищення суспільної престижності робітничих професій та презентації профдіагностичного комплексу «Веб-базована платформа для онлайн профорієнтаційного консультування «Моя професія:консультаційна мережа», днями на базі Новоосотської філії КЗ «Олександрівське НВО №1» було проведено профорієнтаційний захід для учнів 9-11 класів. 


Як повідомила Тетяна Вихрист, фахівець І категорії відділу надання соціальних послуг Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, під час зустрічі діти в ігровій формі досліджували світ професій, виконуючи практичні завдання «Різноманітні професії: «Яка моя майбутня?»,та взяли участь у конкурсі «Крокодил».


Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше залишається такою в сучасних умовах. Наприкінці заходу старшокласникивисловили одностайну думку, що кожна професія цікава, має свої особливості йпереваги табез сумніву, кожнапотрібний суспільству.



1145Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: