Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/03/u-kropivnitskomu-na-richtsi-ingul-pid-lid-provalivsja-shkoljar.htm
новини, 3 грудня 2018

У Кропивницькому на річці Інгул під лід провалився школяр



Сьогодні, 3 грудня у Кропивницькому на річці Інгул двоє школярів грались на кризі. Один з них підійшов дуже близько до місця де вода ще не замерзла та за лічені секунди опинився в крижаній воді.


Про це на своїй власній сторінці в мережі фейсбук розповів спортивний журналіст, директор спортивної школи №3 Євген Савранський"Півгодини тому опинився в потрібному місці в потрібний час. Проходив вулицею Михайлівською, що у Кропивницькому через міст над Інгулом. На річці утворилася крига, по ній ходили двоє школярів років 12-13-ти. 


Один із них підійшов впритул до місця, де вода не замерзла, крига під ним провалилася і він на моїх очах впав у воду. Другий почав кликати на допомогу. Я миттєво підбіг, спробував вхопити його руку з пірсу, але було зависоко. Зліз і став на кригу. Підбіг ще один чоловік. Він тримав мене з пірсу за праву руку, щоб я не провалився, а я своєю лівою рукою взяв за руку хлопця.


Збіглися кілька зівак, які дивилися і не додумалися викликати 101. Кілька спроб його витягнути були невдалими - крига під ним проламувалася, але за кілька хвилин вдалося його потягнути за комір і витягнути з води. Відійшли подалі від небезпечного місця. Крига продовжувала тріщати, тому підсадив його на гранітну огорожу Інгулу, а слідом за ним виліз на берег. 


Я ішов з хлопцем і пояснював до чого могли призвести його дурощі. Потім познайомився з моїм помічником, його звати Олександр.


Вчителі, батьки, проводьте бесіди з дітьми, не допускайте їх на кригу! Вони не розуміють наскільки це небезпечно!"


фото умовне - zora-irpin.info

1562Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: