Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/03/kirovogradski-biitsi-spetspidrozdilu-fantom-povernulisja-dodomu.htm
новини, 3 грудня 2018

Кіровоградські бійці спецпідрозділу «Фантом» повернулися додому


Двоє бійців спеціального підрозділу ДФС «Фантом», що виконували завдання у зоні проведення АТО, повернулася до рідних домівок. Чотири місяці офіцери податкової міліції Кіровоградщини несли службу на території Донецької області. 


Бійці спецпідрозділу „Фантом” здійснюють контроль за переміщенням осіб, протидіють незаконному переміщенню товарів через лінію розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій області. Податкові міліціонери спільно з співробітниками інших правоохоронних органів викривають фінансові злочини в зоні АТО та протидіють тероризму. 


Сьогодні керівництво обласного фіскального відомства привітало офіцерів. З вітальним словом до колег-міліціонерів звернувся в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний.


„Від керівництва та колективу Головного управління ДФС у Кіровоградській області, хочу виразити особливі слова вдячності саме вам, тим хто в такий час добровільно став на захист Батьківщини, хто з честю виконав обов’язок по захисту української землі від терористичних загроз. Вітаю вас хлопці із поверненням додому живими і здоровими,” – зазначив він. 


Про місію з якою вирушали на захист України та виконання поставлених завдань, хвилювання і радість за те, що із найбільш небезпечної точки країни усі повернулися додому, говорив і начальник оперативного управління  ГУ ДФС в області Віталій Короткий. 


Бійці отримали заслужені Подяки від керівництва та квіти, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


1509Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: