Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/29/natspolitsija-kirovogradschini-potrebuevodiiv-sljusariv-ta-maljara.htm
новини, 29 листопада 2018

Нацполіція Кіровоградщини потребує водіїв, слюсарів та маляра


Якісний підбір персоналу є однією з найважливіших складових успіху діяльності будь-якого підприємства, установи, організації. Можна навести чимало прикладів, коли вирішальне значення для реалізації планів і проектів підприємства мають вдало підібрані кадри. Для кожного міськрайонного центру зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості,якісний підбір необхідних працівників на замовлення роботодавців з врахуванням особливостей та вимог конкретного підприємства став важливою та невід’ємною частиною їх діяльності, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


За інформацією Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, наразі у Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області є потреба у водіях автотранспортних засобів, малярах та слюсарях з ремонту колісних транспортних засобів.


Посада (назва)

Заробітна плата

Завдання та обов'язки

Вимоги / Характеристика вакансії

Водій автотранспортних засобів

(2 вакансії)

5 600,00

Здійснювати вантажні, пасажирські перевезення, обслуговування легкового та ватажного транспорту. Можливі відрядження по області та Україні.

Наявність прав водія категорії В, С, Д. Без вимог до стажу роботи. Проходження спеціальної перевірки. Про зустріч домовлятися за телефоном 0666152956. Звертатися за адресою вул. В.чміленка, 41

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів

(2 вакансії)

5 200,00

Здійснювати ремонт транспортних засобів.

Без вимог до стажу роботи. Проходження спеціальної перевірки. Про зустріч

Домовлятися за телефоном 0666152956. Звертатися за адресою вул. В. Чміленка, 41

Маляр

5 200,00

Виконання ремонтних робіт. Підтримка будівель в належному стані. Виконання обов'язків прибиральника.  Робочий день з 8-00 до 17-00.

Без вимог до стажу роботи. Проходження спеціальної перевірки. Про зустріч домовлятись за телефоном 0669079780. Звертатися за адресою вул. В. Перспективна, 1


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.



929Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: