Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/29/festival-konkurs-golos-sertsja-startuvav-u-kropivnitskomu.htm
новини, 29 листопада 2018

Фестиваль-конкурс "Голос серця" стартував у Кропивницькому


У середу, 28 листопада,  у музичному коледжі відкрився ІІІ фестиваль-конкурс вокального мистецтва "Голос серця". У конкурсі змагаються більше 40 молодих співаків з різних районів області. Окрім змагань, на учасників чекають майстер-класи народної артистки України Лідії Забілястої, заслуженої артистки України Галини Романюк, актора Олексія Дорошева, викладачів коледжу - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Глядачів та учасників фестивалю привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він відзначив, що фестиваль-конкурс "Голос серця", без сумніву, є новою сторінкою у музично-культурному літописі Кіровоградщини. Він подякував організаторам та учасникам заходу, та окремо звернувся до народної артистки Лідії Забілястої під патронатом якої й відбувається дійство.


 -Ви даєте молодим талантам чудову можливість заявити про себе, пройти хорошу школу мистецького життя, пізнати секрети вокальної майстерності. Кожний конкурс – це можливість для молодих виконавців піднятися на нову сходинку, одержати перемоги у майбутньому, виховати в собі артистизм та впевненість, – наголосив він.



        

1673Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: